May 13, 2020

Mensen gezocht voor deurportret in de omgeving van Boom!

Lieve mensen,

Zoals jullie al dan niet weten volg ik een fotografieopleiding aan het CVO in Leuven. Omwille van de huidige situatie was ik genoodzaakt het onderwerp van mijn vrije reeks, waarin de mens centraal moet staan, op het laatste moment te herzien. Naar het voorbeeld van een andere fotograaf ben ik begonnen met het maken van een reeks deurportretten.

Momenteel ben ik nog op zoek naar mensen die zich hiervoor kandidaat willen stellen. Liefst op wandelafstand van de Bosstraat in Boom, dus Boom, Reet, Terhagen. Ik heb nog een 3-tal weken de tijd om zoveel mogelijk portretten te maken.

Concreet betekent dit dat ik op een afgesproken moment zou langskomen en we buiten aan de voordeur een portret zouden maken. Dit kan gaan van iemand alleen tot een familieportret. De social distance van 1,5m zal hierbij gegarandeerd worden.

Het nemen van de foto’s duurt ca. een 10-tal minuten, een beetje afhankelijk van de omstandigheden. En de beste foto krijg je, indien gewenst, achteraf volledig afgewerkt via mail toegestuurd.

Ik ben bereikbaar via het contactformulier of op mijn gsm 0479 284805 .

Enkele voorbeelden vind u hieronder.

Alvast Bedankt!!


Warme Groeten,

Kathy